Idag 1 match

Förlust mot Endre på Gotland!

1 september 2018 21:58
Dam

Storvretas division 1-lag är på Gotland i helgen och genomför ett träningsläger där en del matcher ingår. Idag blev det förlust med 2-9 mot SSL-laget Endre.

Det blev en tung start på matchen med 1-5 efter den första perioden där Johanna Larsson stod för Storvretas enda mål på retur efter att Erika Palmeby skjutit i stolpen.

Den andra perioden blev något tightare och Storvreta fick bättre ordning på sitt spel och är lite taktiskt omdisponerade, 1-8 efter två.

Den sista perioden slutar 1-1 där Storvreta skapar en hel del lägen och även får ihop lite längre anfall. Rebecka Larsson står för Storvretas andra mål i matchen.

Nu är det bara för Storvreta att ladda om inför ny match imorgon klockan 09:00 då man möter Sävsjö.