Söndag
11 Dec 2 matcher
Lördag
17 Dec 1 match
Söndag
18 Dec 1 match
Onsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
04 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 2 matcher
Fredag
20 Jan 1 match
Lördag
21 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Söndag
29 Jan 1 match
Tisdag
07 Feb 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Söndag
12 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Fredag
17 Feb 2 matcher
Söndag
26 Feb 2 matcher
Onsdag
01 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 1 match
Söndag
12 Mar 1 match

Project Eagle

Project Eagle är Storvreta IBK:s plan för att utveckla våra spelare och tränare. Den innefattar vision, mål, metodik, principer och frågeställningar att använda I vårt arbete. Den är framtagen av tidigare och nuvarande spelare samt tränare i Storvreta IBK.

Project Eagle flätas samman med SIU-Modellen och den färgskala som Svenska Innebandyförbundet arbetat fram. Det är en självklarhet i våran förening att jobba för att bägge vingarna (Elit och Bredd) skall fungera.

Det man ser våra spelare utföra på planen är resultatet av ett arbete på många fronter. Just innebandyfärdigheterna är bara en del.

Våra tränare arbetar inom fem olika områden för att hjälpa våra spelare att utvecklas både på och utanför planen. Det är komplext och därför är det väsentligt att ledarna för våra olika lag samarbetar och dessutom får hjälp från både övriga föräldrar och externa krafter.

Vi vill utveckla våra spelare genom att fokusera på fyra spelprinciper. Dessa tydliggör vad vi arbetar med och hur vi gör det.

Vår metodik utgår ifrån att utveckla spelarna i matchsituationer. Att våra barn och ungdomar så tidigt som möjligt blir bekväma med bollen och tycker det är kul att behandla den både utan och under press är en av nycklarna.