Onsdag
28 Feb 1 match
Tisdag
06 Mar 1 match
Lördag
10 Mar 1 match
Torsdag
15 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Måndag
19 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Tisdag
03 Apr 1 match
Torsdag
05 Apr 1 match
Lördag
07 Apr 1 match
Tisdag
10 Apr 1 match
Torsdag
12 Apr 1 match
Lördag
14 Apr 1 match
Lördag
21 Apr 1 match

Verksamhetsidé

Övergripande verksamhetsidé:
 
För att säkerställa en meningsfull fritid med både spänning och upplevelser för kommunens innevånare och näringsliv ska vi inom Storvreta Innebandyklubb tidigt fånga upp intresserade ungdomar i skolan för spel och träning, satsa nationellt på elitserielag både för damer och herrar samt arrangera internationella cuper, sommarläger och utbildningar.
Detta gör vi för alla i åldrarna 6-100 med träning och spel, för tränare och ledare inom idrott och näringsliv, för publik bestående av företag och organisationer som vill förknippas med en modern, ungdomlig och kvick image samt givetvis syskon, föräldrar samt mor och farföräldrar.

Vår framgång skapas genom att med ett starkt personligt engagemang låta alla spelare, ledare och funktionärer delta och utvecklas utifrån sina personliga förutsättningar som ger publiken en möjlighet till egna igenkännanden med kopplingar till både hopp och förtvivlan. Mitt i detta stora känslosvall ges organisationer och företag möjlighet att synas och påverka nuvarande och kommande generationers kulturuppbyggnad i form av rätt & fel, hjältar och antihjältar. Detta gör Storvreta Innebandyklubb till en av de främsta upplevelsearrangörerna i vår tid vilket bevisas av det höga medlemsantalet och publikintresset!
 
Styrelsen för Storvreta IBK