13 Jan 2 matcher
03 Mar 2 matcher
09 Mar 2 matcher

Storvreta Summercamp 2024 - innebandyläger i världsklass

Ni har önskat och vi har lyssnat. Sommaren 2024 återvänder Storvreta Summercamp som övernattningsläger!

Som tidigare år kommer vi ha ett övernattningsläger i juni och en dagläger i augusti. Du hittar information om daglägret längre ner.

Övernattningslägret

Datum: 7–9 juni
Plats: Uppsala – Fyrishov och Tunabergskolan
Åldergrupper: Pojkar och flickor födda 2008–2012
Pris: 4195 kr

ANMÄL ER HÄR!

Är du redo för ett tredagarsläger fyllt med kompisar, skratt och fantastisk innebandy?

Då har vi det perfekta lägret för dig!

Välkommen till vårt övernattningsläger, där vi samlar innebandylirare för en svårslagen start på sommaren fylld med träning, tävling och gemenskap.

Varför ska du vara med?

Innebandy i fokus: Låt din passion för innebandy blomstra under tre dagar av intensiv träning och spännande aktiviteter. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare kommer våra kunniga tränare att guida dig genom tekniska och taktiska övningar för att ta ditt spel till nästa nivå.

Kamratskap och gemenskap: Lägret är inte bara en plats för att förbättra dina färdigheter, utan också för att träffa nya kompisar. Möjligheten att umgås med andra likasinnade ungdomar som delar ditt intresse för sporten kommer ge vänner för livet.

Roliga aktiviteter: Utöver innebandyträningen kommer du också att njuta av roliga och utmanande aktiviteter som hör sommaren till. Från bad och blaj till tävlingar och uteaktiviteter kommer du att uppleva en helhetsupplevelse utöver det vanliga.

Ingår:
· Deltagartröja
· Frukost
· Lunch
· Middag
· Kvällsmål
· Planträning
· Bad på Fyrishov
· Övernattning på hårt underlag
· Massa roliga aktiviteter
· Vänner för livet

Känner du att du vill vara med men inte sova kvar?

Då finns det paket just för dig!

Då går du från 09:00-16:00

Ingår:
· Deltagartröja
· Lunch
· Planträning
· Massa roliga aktiviteter
· Vänner för livet

PRIS: 2695:-

Har du frågor eller funderingar kontakta oss på [email protected].

Daglägret

Datum: Vecka 32, 5–8 augusti
Plats: IFU Arena
Åldergrupper: Pojkar och flickor födda 2011–2016

ANMÄL ER HÄR NU!

I augusti kommer IFU Arena att vibrera av innebandyglädje när det är dags för Storvreta Summercamp, ett fyradagars innebandyläger för de som vill spela innebandy, träffa nya kompisar och tränas av Storvretas största stjärnspelare.

Storvreta Summercamp vänder sig till pojkar och flickor födda 2011-2016 som inte kan få nog av innebandy.

Varför delta?
Vill du göra sommaren extra minnesvärd? Då är Storvreta Summer camp det perfekta valet! Vi erbjuder dig fyra dagar av intensiv innebandyträning och skojiga aktiviteter mitt i sommarvärmen.
Här är några höjdpunkter som du inte vill missa:
* Tränas av våra elitspelare: Lägret besöks av våra spelare i dam- och herrlaget som representerar Sverigeeliten. Ta chansen och lär dig skjuta av landsslagsspelare!
* Ny träningsmiljö: Damma av klubban efter sommaren och utmanas med innebandylek och matchspel i en ny miljö där både kompisarna och ledarna bidrar till ett roligt läger.
* Fokus på lekfulla spelformer och grundläggande teknikmoment.

Pris för spelare födda 2011-2012: 2695 kr

* Träffa Storvetas elitspelare

För födda 2011-2012 slutar dagen 16:00

För födda 2013-16 slutar dagen 15:00

Har du frågor eller funderingar kontakta oss på [email protected].

Vi ser fram emot att träffa dig på IFU Arena för fyra dagar fyllda av innebandyglädje och utveckling!

Anmäl er här nu!

Hälsningar, Storvreta IBK Summercamp