27 Jan 2 matcher
20 Feb 2 matcher
27 Feb 2 matcher

Medlemskap i Storvreta IBK

För dig som vill bli medlem i Storvreta IBK kan du ansöka via länken www.laget.se/STORVRETAIBK/member  så kommer din ansökan att behandlas så snart vi har möjlighet.

Som medlem i Storvreta IBK gäller följande:

• Ha rätt att delta i sammankomster som anordnas för medlemmar.
  • Ha rätt till information om föreningens angelägenheter.
  • Ha rösträtt samt yttrande- och förlagsrätt på den årliga föreningsstämman.
  • Ha möjlighet att välja in personer till styrelsen.
  • Ha möjlighet att skicka in motioner om förändringar i föreningens verksamhet.
  • Du ska följa föreningens stadgar och beslut som fattas av föreningsorgan samt följa i §3 nämnda organisationers stadgar, bestämmelser och beslut.
  • Betala de avgifter som beslutas av föreningen.

Det är beslutat att separera medlemsavgiften och tränings-, tävlingsavgiften. Detta för att få medlemsavgiften att ligga kalenderår och överensstämma med SIBK:s årsmötesdatum samt tränings- och tävlingsavgiften för att överensstämma med SIBK:s verksamhetsår.

Medlemsavgiften faktureras årsvis i januari varje år.

Medlemsavgiften 300:- kr faktureras årsvis i januari varje år. Medlemmsår = 1/1-31/12.

Tränings- och tävlingsavgiften kommer som vanligt vid säsongstart i slutet av augusti.

För att ha rösträtt vid sommarens årsmöte ska medlemsavgiften vara betald senast 14 dagar innan mötet. Årsmöten ska hållas senast den 25 juli varje år.

Bli stödmedlem i Storvreta IBK!

Det kostar 300 kr och ingår 1 biljett till varfri kvartsfinalsmatch 19/20 samt rösträtt på årsmöte.

Ansökan sker via laget.se på följande länk https://www.laget.se/STORVRETAIBK/Member, så kommer faktura.

Medlemskap gäller 1 år från inbetalningsdatumet.

Biljett löses sen genom att maila kansliet [email protected].