Medlemskap i Storvreta IBK

För dig som vill bli medlem i Storvreta IBK kan du ansöka via länken www.laget.se/STORVRETAIBK/member  så kommer din ansökan att behandlas så snart vi har möjlighet.

Det är beslutat att separera medlemsavgiften och tränings-, tävlingsavgiften. Detta för att få medlemsavgiften att ligga kalenderår och överensstämma med SIBK:s årsmötesdatum samt tränings- och tävlingsavgiften för att överensstämma med SIBK:s verksamhetsår.

Medlemsavgiften faktureras årsvis i januari varje år.

Medlemsavgiften 300:- kr faktureras årsvis i januari varje år. Medlemmsår = 1/1-31/12.

Tränings- och tävlingsavgiften kommer som vanligt vid säsongstart i slutet av augusti.

För att ha rösträtt vid sommarens årsmöte ska medlemsavgiften vara betald senast 14 dagar innan mötet. Årsmöten ska hållas senast den 25 juli varje år.