Idag 1 match

Storseger mot Luleå i Allsvenskan Norra!

15 januari 2023 13:46
Dam

Det blev seger idag mot IBK Luleå med 8-2 vilken innebär att Storvreta IBK får med sig sex poäng från helgens Norrlandsturné.

Gårdagens seger mot Gamla Stan IBK följdes upp av en ny trepoängare i Allsvenskan Norra idag.

Storvreta IBK började dagens match bäst genom två mål av Maja Bergbom i den första perioden.

I den andra perioden kunde Felicia Andersson utöka till 0-3 innan hemmalaget hittade förbi Alice Rodenvall genom Annie Ehlin. Men innan perioden var över kom 1-4 när Felicia Andersson kunde sätta sitt andra mål för dagen.

I sista perioden kunde sen Storvreta gasa på rejält och gick ifrån till 1-8 innan Olivia Pitkänen kunde tröstmål och fastställa slutresultatet 2-8.

Matchstatistik IBK Luleå vs Storvreta IBK 2-8

Helgens två matchen innebär också att Storvreta IBK spelat klart i Allsvenskan Norra denna säsong och närmast väntar hemmamatch i Allsvenskan Östra mot RIG Umeå. Lördag den 21 januari är det dags, start 15:00 i IFU Arena Gibon.

Redan dagen efter, på söndag, väntar dessutom match mot Örnsköldsvik IBK i IFU Arena A 15:00.