27 Apr 1 match

En seger och en förlust!

10 april 2022 20:02
Storvreta IBK Juniorakademi

Det blev en seger och en förlust för Storvreta IBK Juniorakademi idag. Första säkrade damjuniorerna en plats på Innebandyfesten efter en grym insats och sen förlorade herrjuniorerna trots en mäktig insats mot Falun.

Storvreta IBK damjuniorer kontrollerade stora delar av Play Off matchen mot Hagunda IF. 1-0 kom i första perioden, 2-0 i andra och efter blott 1:36 av tredje kom också 3-0.

Även om Hagunda IF kunde näta två gånger om hade Storvreta kontroll och slutresultatet skrevs till 5-2.

Därmed säkrade Storvreta IBK en plats på Innebandyfesten i slutet på april i IFU Arena.

Matchstatistik Storvreta IBK vs Hagunda IF 5-2

Efter en mållös första period kunde Storvreta IBK ta ledningen mot Falun med både 0-1 och 0-2. Efter att Falun sen reducerat kom både 1-3 och 1-4. Falun kunde sen göra 2-4 innan andra var över.

Falun exploderade sen ut i tredje och kunde komma ikapp och förbi till 6-4 efter drygt halva tredje perioden. Storvreta lyckades få in 6-5 innan Falun fastställde slutresultat i matchens sista sekund, 7-5. Där med är Falun klara för Innebandyfesten.

Matchstatistik IBF Falun Utveckling – Storvreta IBK 7-5