Dags för mästamöte!

16 januari 2019 16:59

Om några timmar spelar Storvreta IBK mot IBF Falun i IFU Arena och här hittar du Storvretas startuppställningar och mer!


Storvreta har nu 12(!) raka segrar i SSL. Senaste förlusten kom mot just Falun den 12 oktober när Storvreta föll borta 6-5. Senaste matcherna har Storvreta bjudit på riktiga målfester. Den sista kom i derbyt i helgen då Storvreta vann med 7-6 borta i IFU Arena. Valdemar Ahlroth stod då för två mål medan Fredrik Lindholm fick med sig ett mål och en assist.

Med segern behöll Storvreta förstaplatsen i SSL. På andra plats, en poäng bakom, hittar vi dagens motståndare, IBF Falun.

IBF Falun har tre raka segrar. Senast var en rejäl överkörning av nykomlingarna från Göteborg, Lindås, med 15-2. Alexander Galante Carlström stod för fem (!) mål i matchen. Rasmus Enström å sin sida fick nöja sig med ett hattrick.

Dagens matchvärd är ByggContruct. ByggConstruct AB är ett av Upplands större ägarledda byggföretag. De är specialiserade på byggservice och byggnationer inom vård, skola och bostäder. De renoverar, bygger om, bygger till och bygger nytt. Läs mycket mer på deras hemsida www.byggconstruct.se.

Som matchvärd har ByggConstruct exklusiva priser till 50/50 lotteriet och till bollkastningen i andra pausen. Stöd Storvreta och köp lotter och bollar. Vinn en skruvdragare för 2400 kr!

Du hittar dina biljetter till Storvreta mot Falun här!

Så här startar Storvreta IBK mästarmötet ikväll:

I mål
Viktor Klintsten

Förstafemman
Robin Nilsberth – Filip Stenmark
Alexander Rudd – Niklas Winroth – Albin Sjögren

Andrafemman
Jesper Berggren – Tobias Gustafsson
Henrik Stenberg – Victor Andersson – Jimmie Pettersson

Tredjekedjan
Simon Götz – Mattias Samuelsson
Rasmus Sundstedt – Fredrik Lindholm – Valdemar Ahlroth

Reserv
Jacob Pettersson Linus Jämtdal Michael Jansson Emil Helmrich