27 Apr 1 match

Förstärkt herrjuniorlag besegrade Nykvarns IBF!

29 augusti 2020 09:23
Herr / Storvreta Juniorakademi

Det blev seger med 8-4 igår när Storvretas herrjuniorer förstärka med en femma från SSL-laget tog sig an Nykvarns IBFs lag från Allsvenskan.

Storvreta IBK:s herrjuniorer förstärka av Valdemar Ahlroth, Emil Helmrich, Liam Åström, Anton Birgersson och Fredrik Lindholm spelade mot Storvreta IBK:s samarbetsklubb Nykvarns IBF igår och gjorde det riktigt bra.

Efter bara 2:01 kunde Emil Helmrich ge hemmalaget ledningen med 1-0. En ledning som sen utökades med en rejäl kanon upp i krysset av Melvin Alm efter drygt åtta minuter av matchen. Trots ledningen gasade Storvreta IBK på och kunde få med sig hela 4-0 från den första perioden. Storvretas herrjuniorer visade prov på fint och fysiskt spel, perioden och matchen igenom och Simon Alm hittade fram till Christoffer Andersson för periodens sista mål.

Den andra perioden fortsatte som den första. SSL-femman fick igång ett riktigt snabbt passningsspel och i inledning andra satte Anton Birgerson sitt andra mål för matchen. Nykvarn svarade genom mål av William Broberg och Oscar Fondelius i mittenronden men Storvreta fortsatte näta, Liam Åström stod för Storvretas sista mål i andra perioden.

Som i början på första och andra är det Storvreta IBK som slog till först i slutronden. Denna gång var det Valdemar Ahlroth som hittade nätet, 7-2 med strax över 17 minuter kvar av matchen. Matchen avslutades med två mål för bortalaget och ytterligare ett för Liam Åström vilket gav slutresultatet 8-4.

Matchstatistik Storvreta IBK Herrjunior vs Nykvarns IBF Ungdom A-lag 8-4