Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

Anmäl dig till Storvreta Summercamp!

21 maj 2021 15:00
Storvreta Summercamp

Planeringen fortskrider inför Storvreta Summercamp och allt pekar mot att lägret kommer att kunna genomföras som planerat. SSL-lagets Oscar Lundin, som ansvarar för innebandydelen, berättar mer.


− Planeringen fortskrider enligt plan. Nu har vi fått positiva signaler på att vi skall kunna genomföra campen och det ger såklart extra skjuts, berättar SSL-lagets Oscar Lundin.

Läs mer om Storvreta Summercamp och anmäl dig här. Missa inte att anmäla dig till rabatterat pris fram till och med den 31 maj!

Även om risken finns att det måste ställas in så ser det väldigt positivt ut och mycket talar för att Storvreta Summercamp kommer att kunna genomföras enligt planen. Skulle Storvreta Summercamp behöva ställas in på grund av Coronaviruset kommer anmälda få full återbetalning.

Just nu ligger fokus på både planering och på att kunna genomföra lägret på ett så smittsäkert sätt som möjligt. På planen kommer det bli en del nytt, allt för att göra lägret till en så bra vecka som möjligt.

− Vi skall se till att själva träningsplaneringen blir mer tydlig och konkret. Vi hoppas kunna ge deltagarna en klar känsla av att man verkligen utvecklas under veckan. Sedan så är den andra delen aktiviteter runt om planen. Där vill vi på samma sätt ha en tydlig plan för att deltagarna både får slappna av och ha jäkligt kul med sina kompisar, fortsätter Oscar Lundin.

Under Storvreta Summercamp tränas du av SSL-lagets stjärnor och får chansen att utvecklas, träffa nya kompisar och toppa av en härlig sommar inför höstens innebandyäventyr.

− Jag tycker det är jäkligt kul att följa denna typen av läger och se hur kidsen njuter av att umgås, träna och utvecklas. Det förväntar jag mig att få uppleva även denna sommar, avslutar Oscar Lundin.

Läs mer om Storvreta Summercamp och anmäl dig här. Missa inte att anmäla dig till rabatterat pris fram till och med den 31 maj!