27 Apr 1 match

Seger borta mot Lockerud Mariestad!

24 augusti 2019 16:29
Dam

Det blev seger med 8-3 för Storvretas Allsvenskalag i dagens träningsmatch borta mot IBK Lockerud Mariestad.

Storvreta var dominanta i första perioden och tog en klar 3-0 ledning. De andra två perioderna var jämnar men Lockerud Mariestad var aldrig riktigt nära och Storvreta kunde tillslut vinna med 8-3.

Lockerud Mariestad som för övrigt ledde med 2-0 mot SSL-motståndet Jönköping förra helgen men släppte in 3 mål sista två minuterna.

– Vi gör en habil insats med många målskyttar och poänggörare där Moa Qvarnlöf från Västra Mälardalen och Rebecka Larsson stod för 5 poäng i var, berättar tränare Viktor Matsenius.

Redan imorgon, söndag, väntar ny match. Klockan 12:30 väntar FBC Kalmarsund i Storvreta IBK Sporthall