27 Apr 1 match

Ny storseger i division 1!

17 december 2018 13:12
Dam

Det blev seger för Storvreta i söndagens bortamatch mot Avesta med 2-11. Därmed fick Storvreta med sig sex poäng från helgens två matcher i division 1 GUD.

Storvreta hittar nätet först. Dryga två minuter in i matchen så hittar Fanny Schenning till Andréa Nilsson, 0-1. Johanna Larsson ser sen till att Storvreta går från första tjugo med en 0-2 ledning.

I början av andra reducerar Avesta genom Frida Södergren men uddamålsunderläget håller sig inte länge. Efter 3:27 sätter lagkapten Amanda Gezelius 1-3. I mitten av perioden kan sen Storvreta göra ett ryck. Rebecka Larsson sätter två och Amanda Berglund ett vilket ger Storvreta en ledning med 1-6 en bra bit in i andra. Amanda Tillenius ser till att ge hemmalaget lite målglädje men Storvreta avrundar perioden genom att sätta 2-7 genom Emma Hammarsten.

I början av tredje sätter dessutom Jenny Tollsten 2-8. Avesta åker sen på två utvisningar och har svårt att komma in i matchen. Storvreta lyckas inte måla under det numerära överläget men kan ändå sätta ytterligare tre mål och fastställa slutresultatet, 2-11.

Nästa match är först den 13 januari 13:00 IFU Arena A då ett derby mot Sirius väntar!