27 Jan 2 matcher
27 Feb 2 matcher

Dags för bortamatch mot FBC Kalmarsund

15 januari 2022 06:05

Nu på morgonen åker Storvreta IBK:s SSL-lag söderut för bortamatch mot FBC Kalmarsund i KIFAB Arena!

Matchen drar igång 16:00 och du ser den på UNT eller på SportExpressen Play.

Efter en rad förluster för Storvreta IBK i SSL blev det seger efter förlängning mot IBK Dalen senast med 6-5 efter att Robin Nilsberth avgjort.

Detta följdes av några Coronafall i laget vilket gjort att bortaderbyt mot Hagunda IF fått flyttas fram, ännu inget spikat speldatum.

I eftermiddag är det alltså dags igen. Enligt gårdagens intervju med tränare Oscar Lundin kommer inte alla spelare vara tillgänglig men en slagkraftig trupp ska hoppa på bussen nu på morgonen.

FBC Kalmarsund kommer ifrån två raka förluster efter en storseger, 12-2 hemma mot Hagunda IF. Dels på övertid 6-5 efter förlängning mot IBF Falun borta och sen hemma mot Mullsjö AIS med 4-8. Kim Nilsson har saknats från FBC Kalmarsunds laguppställning sista tiden medan förra säsongens årets rookie Tim Andersson Carlsson kommit tillbaka från skada.

I eftermiddag är det femman i tabellen Storvreta IBK mot sexan FBC Kalmarsund som drabbar samman, lagen har samma poäng på samma antal spelade matcher men Storvreta IBK har gjort tre mål mer.

Så räkna med en härligt jämn och tuff fight i eftermiddag!

Bli en del av Storvretahjärtat - ett initiativ som ger dig som har råd chansen att stödja Storvreta IBK lite extra här.

Sen på tisdag 18 januari väntar hemmamatch mot Mullsjö AIS med start 18:30 i IFU Arena. Håll ett öga på våra kanaler för information om biljetter.