Så här ser du helgens matcher!

23 oktober 2020 10:30
Förening

Det är publikfritt under helgens matcher men de går att se på nätet och soffbiljetter finns att köpa. Lördag spelar Storvreta IBK i Allsvenskan och på söndag står SSL på menyn.


På lördag tar Storvreta IBK emot Huddinge IBS i Storvreta IBK Sporthall med matchstart 15:00.

Storvreta IBK är obesegrade så här långt och leder Allsvenskan Östra på 12 poäng, tre före tvåan Hammarby IF IBF som man besegrade med 5-4 i en härligt tuff match förra helgen, läs mer här.

Huddinge IBS har haft en tung start på säsongen och ligger på andra sidan av tabellen då man inte fått med sig någon seger än så länge men alla matcher i Allsvenskan är tuffa!

Du kan se Storvreta IBK mot Huddinge IBS på Solidsport här. Har du möjlighet kan du dessutom köpa en soffbiljett, något som uppskattas enormt, läs mer längst ner.

På söndag väntar sedan match i Svenska Superligan för Storvreta IBK. Klockan 16:00 drar matchen mot Pixbo Wallenstam IBK igång i IFU Arena.

Även i Svenska Superligan är Storvreta IBK obesegrade, två matcher, två stora segrar där Storvreta gjort 10 mål mot både Team Thorengruppen SK och IK Sirius IBK. Detta innebär en andra plats i tabellen på sämre målskillnad än ettan.

Söndagens motståndare Pixbo Wallenstam har även de två segrar, varav en på övertid, vilket ger de en fin fjärde plats i tabellen. Det blev en rejäl seger mot Pixbo Wallenstam senast men räkna med en riktigt tuff match på söndag!

Matchen ser du på SportExpressen Play via direktlänk här eller läs om att stödja Storvreta IBK genom köp av helårs abonnemang till rabatterat pris här!

Även till denna match är alla soffbiljetter väldigt uppskattade!

Tills vidare kommer vi inte kunna ha åskådare på våra matcher vilket gör en tuff ekonomisk situation ännu tuffare. Vill du hjälpa oss så kan du slå till på en eller flera soffbiljetter till valfri summa eller enligt nedan förslag:

  • Sittplats 50:-
  • Sittplats och en fiktiv korv med bröd och kaffe 75:-

Ni köper soffbiljett genom att Swisha valfri summa till 123 350 0014, varje krona räknas i dessa tuffa tider.

Notera att soffbiljett inte ger inträdde till match eller tillgång till korv m.m..