Se alla Storvretas matcher – och stötta klubben!

19 oktober 2020 19:00
Herr

Nu är det äntligen SSL-säsong och alla matcher med Storvreta kommer att sändas på UNT.se och SportExpressen Play. Nu har du som supporter chansen att se hela ditt lags SSL-säsong – och samtidigt stötta ditt favoritlag.


Välj det alternativ som passar dig bäst:

  1. Bli kund på UNT.se, där du kan se alla matcher med Storvreta och Sirius. Dessutom får du tillgång till allt som skrivs om lagen och all annan journalistik som UNT gör.

Du tecknar en digital prenumeration som gäller ett år för 1393 kronor (ordinarie pris 2388 kr) – där en del av dina pengar går direkt till ditt favoritlag.

För att ta del av erbjudandet så klicka på länken nedan: https://unt.se/storvretaprenumeration

  1. Bli kund på SportExpressen Play (sportexpressenplay.se). Då ingår alla matcher med alla lag i SSL, plus all annan sport som sänds där.

Om du tecknar ett abonnemang på SportExpressen Play för 1 995 kronor så gäller det hela säsongen (till och med 30 april 2021) – där en del av dina pengar går direkt till ditt favoritlag.

För att teckna det erbjudandet så klicka på länken nedan:
https://embed.staylive.tv/package?packages=510&background=https://staylive.s3-eu-west-1.amazonaws.com/partnerplatform/sportexpressen/thumbnails/storvreta.jpg

Oavsett vilket alternativ du väljer så stöttar du din klubb med lika mycket.

Så passa på att redan nu säkra ditt abonnemang och hjälp din favoritklubb!

Observera att på UNT.se ser du enbart Storvretas och Sirius matcher. Är du redan kund hos UNT så ingår matcherna i din prenumeration.

På SportExpressen Play ser du alla matcher i SSL. UNT och SportExpressen Play är två olika tjänster som kräver olika inlogg och abonnemang.

Har du frågor kring lokal prenumeration (alternativ 1) kontakta https://unt.se/kontakt. Har du frågor kring SportExpressen Play (alternativ 2) kontakta [email protected]

Så ser du Uppsalalagen i SSL from NTM AB on Vimeo.