10 Okt 2 matcher

SM-finalreprisen frivisas på SportExpressen Play

29 oktober 2021 08:30
SSL Herr

På söndag möts IBF Falun och Storvreta IBK i en SM-finalrepris från i våras. På SportExpressen Play kan du följa matchen gratis, inklusive bland annat studiosnack och expertkommentarer från SSL-legendaren Anna Wijk.

Sändningen från mötet mellan Falun och Storvreta börjar med ett uppsnack från 15:40 och matchen drar i gång 16:00. På kommentatorsplats kommer tidigare storspelaren Anna Wijk att göra Andreas Åberg sällskap.

– Vilken match som väntar! Toppmöte med massvis av landslagsspelare och förmodligen den kommande SM-finalen. Att få uppleva detta live och att dessutom få kommentera tillställningen ska bli sjukt häftigt. Jag ska njuta av en förhoppningsvis tuff och het match med mycket publik, bra stämning och fin innebandy, säger Anna Wijk (bilden till höger, foto Björn Alexandersson).

Under söndagen gör Anna Wijk sin första match som expert i SportExpressens sändningar, men redan i våras fanns hon med i SVT:s sändningar från SM-finalen i Gävle.

På plats i studion tillsammans med programledaren Oskar Lund finns experten Mika Packalén.

– Det är dags för svensk innebandys starkaste dynastier de senaste decennierna att gå upp i ringen och göra upp med varandra igen, säger Packalén som ser fram emot flera intressanta aspekter i söndagens match.

– Kan Falun vända sin negativa trend med två raka förluster? Hur starka är Storvreta denna säsong och får de en liten revansch från vårens SM-final? Alla dueller mellan VM-aktuella spelare.

Både Falun och Storvreta har inlett säsongen med nio poäng på fem matcher. Lagen ligger fyra respektive femma i SSL-tabellen inför stormötet i Guide Arena.

Så här ser du matchen gratis

Matchen mellan Falun och Storvreta kommer att sändas kostnadsfritt på SportExpressen Play.

Det enda som behövs för att kunna se sändningen är att gå till sidan för sändningen, klicka på "Logga in på ditt konto" och ange din e-postadress. Om du inte redan har ett konto får du då möjligheten att skapa ett, utan kostnad.

Om du redan har ett konto på är det bara att logga in och njuta av underhållningen med start på söndag kl 15:40!

Mer läsning

Mer om sändningen på SportExpressen Play