Söndag
03 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 2 matcher
Lördag
06 Nov 1 match
Tisdag
09 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 2 matcher
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Onsdag
05 Jan 1 match
Torsdag
06 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Söndag
16 Jan 1 match
Tisdag
18 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Torsdag
27 Jan 1 match
Hemma
Falun
FAL
Borta
Storvreta
STO

SM-finalreprisen frivisas på SportExpressen Play

29 oktober 2021 08:30
SSL Herr

På söndag möts IBF Falun och Storvreta IBK i en SM-finalrepris från i våras. På SportExpressen Play kan du följa matchen gratis, inklusive bland annat studiosnack och expertkommentarer från SSL-legendaren Anna Wijk.


Sändningen från mötet mellan Falun och Storvreta börjar med ett uppsnack från 15:40 och matchen drar i gång 16:00. På kommentatorsplats kommer tidigare storspelaren Anna Wijk att göra Andreas Åberg sällskap.

– Vilken match som väntar! Toppmöte med massvis av landslagsspelare och förmodligen den kommande SM-finalen. Att få uppleva detta live och att dessutom få kommentera tillställningen ska bli sjukt häftigt. Jag ska njuta av en förhoppningsvis tuff och het match med mycket publik, bra stämning och fin innebandy, säger Anna Wijk (bilden till höger, foto Björn Alexandersson).

Under söndagen gör Anna Wijk sin första match som expert i SportExpressens sändningar, men redan i våras fanns hon med i SVT:s sändningar från SM-finalen i Gävle.

På plats i studion tillsammans med programledaren Oskar Lund finns experten Mika Packalén.

– Det är dags för svensk innebandys starkaste dynastier de senaste decennierna att gå upp i ringen och göra upp med varandra igen, säger Packalén som ser fram emot flera intressanta aspekter i söndagens match.

– Kan Falun vända sin negativa trend med två raka förluster? Hur starka är Storvreta denna säsong och får de en liten revansch från vårens SM-final? Alla dueller mellan VM-aktuella spelare.

Både Falun och Storvreta har inlett säsongen med nio poäng på fem matcher. Lagen ligger fyra respektive femma i SSL-tabellen inför stormötet i Guide Arena.

Så här ser du matchen gratis

Matchen mellan Falun och Storvreta kommer att sändas kostnadsfritt på SportExpressen Play.

Det enda som behövs för att kunna se sändningen är att gå till sidan för sändningen, klicka på "Logga in på ditt konto" och ange din e-postadress. Om du inte redan har ett konto får du då möjligheten att skapa ett, utan kostnad.

Om du redan har ett konto på är det bara att logga in och njuta av underhållningen med start på söndag kl 15:40!

Mer läsning

Mer om sändningen på SportExpressen Play
Direktlänk till matchen