Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

”Extra bra att börja på hemmaplan”

20 september 2022 09:00
Herr

Våra Allsvenska-kaptener denna säsong är Selma Frykholm, Ella Johansson och Maja Bergbom. Nu får de berätta sina tankar om sin roll och förväntningarna på söndagens premiär av Allsvenskan i IFU Arena.


Premiären av Allsvenkan är nu på söndag 25 september med start 14:00 i IFU Arena E mot nykomlingarna Täby FC. Läs mer om biljetter här!

Selma Frykholm, hur ser du på din roll som kapten?
− Först och främst är det en stor ära att få förtroendet att bära kaptensbindeln, inte minst i en storklubb som Storvreta. Med den på armen hoppas jag kunna föregå med gott exempel och leda laget i den nya satsningen som inletts i år.

Och vilka förväntningar har du på premiären?
− Förväntningarna är såklart högt ställda! Jag har länge sett fram emot att ta revansch på förra säsongen och då känns det extra bra att börja på hemmaplan. Det ger publiken möjlighet att sluta upp redan från start och få se ett ungt och hungrigt lag bjuda på en fartfylld innebandy.

Ella Johansson, hur ser du på din roll som assisterande kapten?
− Såklart ärofyllt! Känner mig redo att ta större ansvar och vara med och vägleda laget både på och utanför planen.

Och vilka förväntningar har du på premiären?
− Jag tror på en fartfylld match där två taggade lag kommer ge allt för att ta tre poäng i premiärmatchen. Extra kul att få börja säsongen på hemmaplan!

Maja Bergbom, hur ser du på din roll som assisterande kapten?
− Det känns kul att få axla rollen som assisterande kapten denna säsong. Jag tror att jag kan bidra med energi på och utanför planen, samt även bidra med lite rutin i detta unga lag.

Vilka förväntningar har du på premiären?
− Roligt att serien äntligen drar igång! Jag förväntar mig att vi startar på topp direkt. Det ska bli spännande att se våra yngre förmågor testas i Allsvenskan, där en del gör sin första match på den nivån. Såklart ser jag även fram emot publikstödet som jag hoppas hittar till IFU E på söndag.

Premiären av Allsvenkan är nu på söndag 25 september med start 14:00 i IFU Arena E mot nykomlingarna Täby FC. Läs mer om biljetter här!