Fredag
12 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 2 matcher
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Onsdag
05 Jan 1 match
Torsdag
06 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Tisdag
18 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Torsdag
27 Jan 2 matcher
Lördag
29 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Onsdag
02 Feb 1 match
Fredag
11 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Tisdag
15 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 2 matcher
Onsdag
23 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 2 matcher

Stjärnvärvning i hamn – Rasmus Sundstedt tillbaka i Storvreta!

12 april 2018 19:58
Herr

Under den femte semifinalen valde Storvreta att bjuda sin publik på en rejäl överraskning. Under den första periodpausen presenterades plötsligt att landslagsstjärnan Rasmus Sundstedt kommer tillbaka till Storvreta efter två år i Schweiz.


Kontraktet är skrivet på två plus ett år och Storvreta är mycket nöjda med att kunna presentera Rasmus Sundstedts återkomst inför storpublik.
− Våra medlemmar och supportrar är otroligt viktiga för oss så vi ville bjuda de på något riktigt extra. Rasmus Sundstedt är en spelare av högsta rang och det ska bli jätteintressant att se vad han kan tillföra detta lag, säger Storvretas vice ordförande Johan Carlström.

Efter Storvreta senaste SM-guld lämnade Rasmus Sundstedt Sverige för ett äventyr i alplandet med HC Rychenberg. Det två säsongerna i Rychenberg resulterade i silver i Swiss Cup och blev en lyckade sejour för Sundstedt, inte minst på ett personligt plan. Nu är han tillbaka i Sverige och kommer bidra till att vässa till Storvretas backsida ytterligare.

−Jag ser fram emot en nystart i Storvreta båda för mig och för laget med Andreas Harnesk. I och med att jag beslutade mig för att flytta tillbaka till Sverige var Storvreta ett lätt val. Jag kommer tillbaka för att vinna titlar och det kommer jag göra med Storvreta, säger Rasmus Sundstedt.

Rasmus Sundstedt blev nyligen uttagen till svenska landslagstruppen som ska spela Euro Floorball Tour i Tjeckien i slutet av april och gör att Storvreta har sju spelare med på turneringen.