Onsdag
15 Feb 1 match
Fredag
17 Feb 2 matcher
Söndag
26 Feb 2 matcher
Onsdag
01 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 1 match
Söndag
12 Mar 1 match
Fredag
17 Mar 1 match
Söndag
19 Mar 1 match
Tisdag
21 Mar 1 match
Fredag
24 Mar 1 match
Idag 1 match
Onsdag
29 Mar 1 match
Fredag
31 Mar 1 match

Dags för bortamatch i SSL!

29 januari 2023 06:38
Herr

I eftermiddag 16:00 är det dags att spela mot Team Thorengruppen SK i Thoren Arena.


Du ser eftermiddagens match på UNT här eller på SportExpressen Play här.

I eftermiddag är det dags att möta Team Thorengruppen SK i Thoren Arena uppe i Umeå. Efter att ha pressat IBF Falun till övertid borta senast i semfinalen av Svenska Cupens är det nu dags för match i SSL igen.

Team Thorengruppen ligger på en någorlunda prekär plats mot botten av SSL tabellen men har pressat flera topplag till dramatiska avgöranden senaste tiden.

Efter att året börjat med förlust mot Linköping så pressade sen Team Thoren Kalmarsund till förlängning, förlust 4-5, sen blev det smått otroliga 10-11 förlust i förlängning mot Växjö och senast mot Mullsjö gick det hela vägen till straffar där Thoren föll med 6-5.

Rejält med dramatiska matcher sista tiden alltså!

Sen ryktas om att flera spelare i bortalaget kan vara tillbaka i spel efter längre skadefrånvaro men svaret får vi först i eftermiddag när startuppställningen släpps i alla våra kanaler.

Bli en del av Storvretahjärtat!

Vi vänder oss främst till de engagerade supportrar som har egen inkomst och känner att de har råd att ge en slant när de är som gladast - när vi vunnit!

Storvreta IBK har Sveriges bästa innebandyfans och Storvretahjärtat ger er en möjlighet att hjälpa klubben nå sina högt uppsatta mål.

Man kan välja att stödja laget i Allsvenskan och/eller SSL och alla som är en del av Storvretahjärtat får ta med en kompis på match i Allsvenskan eller SSL, gratis!

Läs mer och bli en del av Storvretahjärtat här!