Maja Bergbom klar för Storvreta IBK!

30 juni 2021 08:35
Dam

Vi är mycket glada att kunna presentera att SSL-spelaren Maja Bergbom är klar för Storvreta IBK.

− Ännu en pusselbit på plats. Maja är just vad vi letat efter, en center i rätt ålder och rutin från både SSL och kval. Med Maja blir vår trupp ännu starkare. Välkommen till Storvreta IBK Maja. säger sportsligt ansvarige Henrik Ededahl.

Senaste två säsongerna har Maja Bergbom spelat i SSL med Nacka Wallenstam IBK men hon var också med på resan från division 1 till SSL. På vägen var hon bland annat med och slog ut Storvreta IBK i kvalet till Allsvenskan. Nu är hon dock redo att ta steget till just Storvreta IBK.

− Jag väljer att gå till Storvreta då de har en spännande satsning på gång. Jag har fått en bra bild av såväl laget som föreningen och det känns roligt att få vara med på denna resa, avslöjar Maja Bergbom och fortsätter.

− Mina förväntningar på säsongen är såklart att vi ska nå vårt mål, att ta oss till SSL. Personligen hoppas jag på att komma in bra i laget och bidra både på och utanför planen.