Hannes Öhman på Meet the Pros!

23 januari 2019 16:11
Förening

Idag var Storvreta en del av IFU Arena och Brink & Bergers nya affärsnätverk ”Meet the Pros”. Hannes Öhman blev intervjuad av UNTs VD Karl Sandhammar om bland annat samarbete och jämställdhet.


Innan Hannes Öhman klev upp på scen föreläste Pia Sundhagen. Sen fick Hannes Öhman kliva upp tillsammans med Sirius Niklas Wallén. Det första ämnet som kom på tal vara samarbete och hur Storvreta och Sirius kan göra varandra bättre.

− Vi samarbetar mer än någonsin då vi jobbar med en gemensam agenda för att göra ligan bättre och driva ligan i egen regi, vi föreningar. Det har ju öppnat våra dörrar mot varandra och vi pratar mer med varandra och försöker göra saker och ting bättre, säger Hannes Öhman och fortsätter.

− Sen vill vi behålla våra säregenheter så att vår publik ska känna att det är en Storvretamatch så att inte allt ser likadant ut bara för att man delar på arenan.

Efter att det ämnet lagt sig handlade det bland annat om jämställdhet och Hannes Öhman kunde konstatera.

− Våra pojk- och flicklag har samma förutsättningar och vårat damlag har överlägset högsta budgeten i division 1. Jämställdhet är en jätteviktig fråga för oss. Vi har även vi vårat lag, Örnarna, som vi har jobbat med i över 10 år. Laget är för barn och unga vuxna med funktionsvariation. Det är verkligen innebandy för alla där den yngsta är 6 år gammal och den äldsta 63 år, säger Hannes Öhman.

Allt som allt en mycket lyckad eftermiddag och vi ser fram emot kommande träffar