Kolla på matchen mot Linköping på Pitcher's!

30 november 2019 23:00

Nu på söndag 1 december spelar Storvreta borta mot Linköping och då kan man kolla på matchen på gastropuben Pitcher's som kommer att visa de flesta av Storvretas bortamatcher denna säsong.

Under hela säsongen kommer gastropuben Pitcher's att visa de flesta av Storvretas bortamatcher på sina skärmar och man kan äta en speciell Storvretaburgare och umgås med alla andra supporters!

Ska man äta är det viktigt att boka bord så man inte får vänta på maten för länge. Boka bord genom att klicka här.

Medlemmar och säsongskortsinnehavare får 10% rabatt på notan! Storvretas match mot Linköping drar igång 17:00 i Wallenstamshallen men redan 16:45 börjar folk samlas på Pitcher's.

Sen väntar hemmamatch mot IBK Dalen på onsdag och till den matchen har Storvreta och IFU fått fram en riktigt suverän Biljett & Burgare Deal, läs mer här!