15 Okt 2 matcher
23 Okt 2 matcher
27 Nov 2 matcher
15 Jan 2 matcher

Ikväll väntar Giganternas Kamp!

19 november 2022 06:39

Ikväll 18:00 tar vi emot IBF Falun i IFU Arena i första SSL-matchen sen Sveriges VM-guld i Schweiz.

Strax innan matchstart kommer Gabriel Kohonen att skriva på för Storvreta IBK och sen är det dags för Giganternas Kamp.

Svenska herrlandslagets båda kaptener Tobias Gustafsson och Emil Johansson möts i vad som alltid är explosiva, känslosamma och helt fantastiska matcher.

Bara en poäng skiljer mellan lagen i tabellen där IBF Falun innehar förstaplatsen och Storvreta IBK ligger blott en poäng efter på en andraplats i SSL.

Välkommen på publikfest, säkra dina platser här!

Bli en del av Storvretahjärtat!

Vi vänder oss främst till de engagerade supportrar som har egen inkomst och känner att de har råd att ge en slant när de är som gladast - när vi vunnit!

Storvreta IBK har Sveriges bästa innebandyfans och Storvretahjärtat ger er en möjlighet att hjälpa klubben nå sina högt uppsatta mål.

Man kan välja att stödja laget i Allsvenskan och/eller SSL och alla som är en del av Storvretahjärtat får ta med en kompis på match i Allsvenskan eller SSL, gratis!

Läs mer och bli en del av Storvretahjärtat här!