Lördag
27 Mar 1 match
Söndag
28 Mar 1 match
Onsdag
31 Mar 1 match
Måndag
05 Apr 2 matcher
Onsdag
07 Apr 1 match
Fredag
09 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Måndag
12 Apr 1 match
Onsdag
14 Apr 1 match
Fredag
16 Apr 1 match
Söndag
02 Maj 1 match
Söndag
19 Sep 2 matcher
Lördag
25 Sep 2 matcher
Lördag
02 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 2 matcher
Lördag
06 Nov 1 match
Tisdag
09 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match

Victor Andersson fortsätter i Storvreta IBK!

15 juni 2021 10:15
Herr

Det är med stor glädje vi nu kan avslöja att kulturbäraren Victor Andersson valt att förlänga sitt kontrakt med Storvreta IBK.


− Victor spelar vidare i rött, Skönt att Victor bestämt sig. Viktigt att ha honom med i vår generationsväxling. Victor står för så mycket av det som Storvreta vill vara. Skönt att vi har honom med oss ytterligare minst en säsong, berättar sportsligt ansvarige Henrik Ededahl.

För tränare Oscar Lundin innebär detta att laget får med sig en viktig stöttepelare till nästa säsong.

− Ett viktigt besked för laget. Victor stämplar in varje dag och ger allt för att laget skall bli bättre och göra sig förberedda för nästa match. Jag som tränare, Victors medspelare och Storvreta IBK:s fans vet precis vad man får av honom. Full insats och en jämn, hög nivå, förklarar tränare Oscar Lundin.

Victor Andersson kom till Storvreta IBK redan 2007 och har varit en viktig spelare i många år. Han ska också se till att Storvreta IBK:s vinnarkultur lever vidare men var inte helt nöjd med förra säsongen.

− Jag har mycket mer att bevisa på innebandyplanen, personligen var förra säsongen inte optimal. Jag kan mycket bättre och så vill jag vinna, berättar Victor Andersson och fortsätter.

− Jag har som alltid höga förväntningar på mig själv och på laget. Det är en ganska nykomponerad grupp men Storvreta ska alltid spela för att vinna matcher oavsett vilket lag vi ställer på banan och den mentalitet förväntar jag mig av alla som är med i detta lag.

Kontraktet är skrivet på ett år och Victor Andersson var med under sitt första försäsongspass igår.