Dags för den fjärde kvartsfinalen!

24 mars 2023 06:30

Ikväll 18:30 är det dags att möta Linköping IBK i världens bästa innebandyliga, SSL, i den fjärde kvartsfinalen i Linköpings Sporthall.

Du ser kvällens match på UNT här eller på SportExpressen Play här.

Det står 2-1 i matcher till Storvreta IBK i kvartsfinalserien efter den dramatiska segern hemma senast och redan på söndag väntar sen den femte kvartsfinalen i IFU Arena, säkra dina biljetter här!

Bli en del av Storvretahjärtat!

Vi vänder oss främst till de engagerade supportrar som har egen inkomst och känner att de har råd att ge en slant när de är som gladast - när vi vunnit!

Storvreta IBK har Sveriges bästa innebandyfans och Storvretahjärtat ger er en möjlighet att hjälpa klubben nå sina högt uppsatta mål.

Man kan välja att stödja laget i Allsvenskan och/eller SSL och alla som är en del av Storvretahjärtat får ta med en kompis på match i Allsvenskan eller SSL, gratis!

Läs mer och bli en del av Storvretahjärtat här!