Lördag
27 Mar 1 match
Söndag
28 Mar 1 match
Onsdag
31 Mar 1 match
Måndag
05 Apr 2 matcher
Onsdag
07 Apr 1 match
Fredag
09 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Måndag
12 Apr 1 match
Onsdag
14 Apr 1 match
Fredag
16 Apr 1 match
Söndag
02 Maj 1 match
Söndag
19 Sep 2 matcher
Lördag
25 Sep 2 matcher
Lördag
02 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 2 matcher
Lördag
06 Nov 1 match
Tisdag
09 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match

Staffan Jacobson gör comeback!

3 mars 2019 07:59
Herr

Grundserien går in i sitt slutskede och Storvreta passar på att plocka in en Storvretalegend. Staffan Jacobson förstärker laget och säkrar upp inför slutspelet.


– Då vi haft långtidsskador på några av våra backar så vill jag inte riskera att någon slår upp sin skada i slutspelet, säger Michael Rasi, ordförande i sportgruppen och fortsätter.

– Vi får in en kille i denna redan starka trupp som är en grinig jävel, som spelar tufft, ställer krav på sina medspelare och som dessutom har Storvreta IBKs kultur och framförallt vet han vad som krävs för att vinna.

Kontraktet är skrivet över denna säsong och Storvreta är extremt nöjda med att kunna stärka truppen ordentligen inför säsongsavslutningen och huvudpersonen själv verkar minst lika nöjd.

– Det är en fantastisk möjlighet att få vara med på detta, speciellt inför slutfasen av säsongen. Ett fantastiskt lag som presterat väl under säsongen men precis som andra haft skador och sjukdomar, där har väl jag kommit in i bilden, säger Staffan Jacobson och fortsätter.

– Otroligt professionellt och tacksamt av killarna att acceptera min närvaro. De har förståelsen för att jag är med som ett verktyg och stöd där jag kan bidra med min erfarenhet på och vid sidan av banan. Jag är otroligt laddad inför detta, ska bli väldigt roligt!

Staffan Jacobson har redan tränat med laget under en längre period och finns tillgänglig för spel redan idag mot Jönköping.

Matchen mot Jönköping drar igång 17:00 i Jönköpings Idrottshus och du ser den på SSLplay här.