12 Mar 2 matcher

Emrick Wiggur ”Både kul och nyttigt”

4 maj 2022 08:45

Emrick Wiggur summerar säsongen och blickar mot sommarens Storvreta Summercamp.

Hur skulle du summera lagets SSL-säsong?
− Jag skulle summera lagets säsong som ganska ojämn. Inte så kontinuerlig som vi hade velat ha.

Hur skulle du summera din egen säsong?
− Min egen säsong summerar jag som ganska dålig. Finns mycket mer att hämta till nästa säsong och det är jag laddad inför, fortsätter han.

Hur var det att kunna ha publikfester i IFU Arena igen?
− Otroligt kul. Fick gåshud första gången vi sprang ut till publik.

I sommar väntar sen Storvreta Summercamp, vad ska de som har dig som tränare förvänta sig?
− Kidsen kan förvänta sig ett otroligt engagemang från mig som ledare men även tips och tricks som utvecklar dem.

Har du några försäsongstips till alla Storvreta Summercamp deltagare så de kan förbereda sig?
− Spela mycket innebandy. Latja hemma i hallen eller ta med polarna ut på gatan och spela. Allt sådant är både kul och nyttigt, avslutar han.

Storvreta Summercamp tar plats i IFU Arena 1-5 augusti 2022 och riktar sig till spelare födda 2007-2012. Early bird pris gäller till den 31/5 23:00 sen går anmälningskostnaden upp.

Läs mer och anmäl dig till Storvreta Summercamp här!