27 Apr 1 match

Seger i sista träningsmatchen!

20 september 2020 17:04
Dam

Det blev seger för Storvreta IBK:s Allsvenskalag mot Åkersberga IBF med 4-2 under dagens träningsmatch i Storvreta IBK Sporthall.

Storvreta IBK tog snabbt kommandot i matchen och skapade en hel del tryck och en del halvchanser medan Åkersberga kontrade. Men det tog ändå till 13:04 innan första målet skulle komma. Lovisa Thorsander till Amanda Skyltbäck som bröt in från högerkanten och gav hemmalaget ledningen. En ledning som höll till periodens slutminut då Hanna Nordstrand kvitterade till 1-1.

I inledningen av mittenakten kunde inte Storvreta få till det i power play trots sex minuter i numerärt överläge och en hel del tryck och chanser. Men detta till trots hade Storvreta ledningen med 2-1 efter två efter mål av Klara Sundell i inledningen av andra.

Den tredje perioden såg Johanna Kauppinen till att utöka Storvreta ledning men bortalaget gav sig inte och efter 10:35 kom reduceringen, 3-2 genom Fredrika Dohlwitz. Men under två minuter senare kunde Storvreta IBK:s Anna Wijk trycka in 4-2, vilket också blev slutresultatet.

Nu får Storvreta IBK ladda inför den Allsvenskapremiären borta mot Älvsjö AIK IBF den 27 september!

Matchstatistik Storvreta IBK vs Åkersberga IBF 4-2