Anna Skyltbäck klar för Storvreta IBK!

2 juli 2021 07:55
Dam

Vi är mycket glada att kunna avslöja att tidigare SSL-spelaren Anna Skyltbäck är klar för Storvreta IBK.


− Ytterligare SSL-rutin. En spelare som har rätt ålder och massor av rutin, dessutom utbildad på RIG. Med Anna känns vår trupp starkare och vi har hittat en spelartyp vi behöver. Välkommen till Uppsala och Storvreta IBK Anna, konsterar sportsligt ansvarige Henrik Ededahl.

Förra säsongen blev det bara fem matcher i Allsvenskan med IBK Dalen men innan dess spelade Anna Skyltbäck flera säsonger i SSL med samma lag. Men nu är hon redo för en flytt söderut där hon återförenas med sin syster Amanda Skyltbäck i storsatsande Storvreta IBK.

− Jag känner att jag har mycket kvar att ge och vill ta ytterligare kliv i min utveckling. I Storvreta känner jag att dem möjligheterna finns. Satsningen som Storvreta gör på damsidan med målet att gå upp till SSL är också en väldigt spännande och inspirerande resa som känns kul att få vara med på, konstaterar Anna Skyltbäck och fortsätter.

− Det blev ju väldigt få matcher den senaste säsongen och säsongen innan det var jag med när Dalen åkte ur SSL. Med det som bakgrund känner jag en stor revanschlust och att förväntningarna på säsongen är höga. Jag ser framemot att allt drar igång igen, lära känna laget och att få spela matcher.