12 Mar 2 matcher
18 Sep 1 match
22 Sep 1 match
25 Sep 1 match

Rasmus Sundstedt förlänger med Storvreta IBK!

3 juni 2022 10:25

Det är med stor glädje vi kan avslöja att Rasmus Sundstedt valt att skriva på för ytterligare en säsong med Storvreta IBK.

− Viktig förlängning för Storvreta IBK då vi tappat en del erfarenhet. Rasmus lugn med bollen och hans kreativitet från bakplan kommer bli en nyckel för oss kommande säsong. Han har under början av försäsongen påvisat en jäkligt stark motivation för att hjälpa laget till framgång. Och i det tillståndet är han en av ligans bästa backar, berättar Storvreta IBK:s Oscar Lundin.

Rasmus Sundstedt, fostrad i Odelberg/Gustavsberg IBK, spelade några år i Caperio Täby FC innan han landade i Storvreta IBK inför säsongen 12/13. Han blev snabbt en väldigt viktig spelare och det blev fyra säsongen i rödsvart innan det bar av till HC Rychenberg i Schweiz.

Efter två säsonger i alplandet kom han tillbaka till Storvreta IBK och Uppsala inför säsongen 18/19 och har varit kvar sen dess. Nu kommer det glädja många att han väljer att fortsätta spela i SSL med Storvreta IBK.

− Så länge jag vet att jag kan bidra till laget tänker jag fortsätta spela innebandy på högsta nivå. Det bästa som finns är att dra på sig matchtröjan och representera detta lag, avslöjar Rasmus Sundstedt.

När det kommer till förväntningar på kommande säsong så finns det bara ett mål.
− Vi ska jaga guld, allt handlar om att vinna guld! Avslutar Rasmus Sundstedt.