Fredag
17 Mar 1 match
Söndag
19 Mar 1 match
Tisdag
21 Mar 1 match
Fredag
24 Mar 1 match
Söndag
26 Mar 1 match
Onsdag
29 Mar 1 match
Tisdag
04 Apr 1 match
Torsdag
06 Apr 1 match
Lördag
08 Apr 1 match
Tisdag
11 Apr 1 match
Torsdag
13 Apr 1 match
Lördag
15 Apr 1 match
Måndag
17 Apr 1 match
Lördag
22 Apr 1 match

Planera in kvartsfinal 5!

22 mars 2023 16:44
Herr

Redan nu på söndag är det dags för den femte kvartsfinalen mot Linköping IBK i IFU Arena i världens bästa innebandyliga, Svenska Superligan.


I slutspelstider är det snabba ryck och så se till att redan nu planera i den femte kvartsfinalen i IFU Arena. Matchstart 16:00 nu på söndag 26 mars, säkra dina platser här!

Efter högdramatiska segern senast har Storvreta IBK nu ett övertag med 2-1 i matcher och match fyra spelas på fredag i Linköpings Sporthall. Sen vänder kvartsfinalserien hem igen till IFU Arena på söndag.

På Terrassen på söndag är det tallrikservering som gäller. Det serveras kycklingbröst med rostade rotfrukter med rostad cocktail tomat, rödvinssky samt fetaost och vitlökskräm och veganska färsbiffar med soltorkad tomat serveras med rostade rotfrukter med rostad cocktail tomat samt fetaost och vitlökskräm.

Läs mer och boka via IFU Arenas hemsida här.

Bli en del av Storvretahjärtat!

Vi vänder oss främst till de engagerade supportrar som har egen inkomst och känner att de har råd att ge en slant när de är som gladast - när vi vunnit!

Storvreta IBK har Sveriges bästa innebandyfans och Storvretahjärtat ger er en möjlighet att hjälpa klubben nå sina högt uppsatta mål.

Man kan välja att stödja laget i Allsvenskan och/eller SSL och alla som är en del av Storvretahjärtat får ta med en kompis på match i Allsvenskan eller SSL, gratis!

Läs mer och bli en del av Storvretahjärtat här!