Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

Planera in kvartsfinal 5!

22 mars 2023 16:44
Herr

Redan nu på söndag är det dags för den femte kvartsfinalen mot Linköping IBK i IFU Arena i världens bästa innebandyliga, Svenska Superligan.


I slutspelstider är det snabba ryck och så se till att redan nu planera i den femte kvartsfinalen i IFU Arena. Matchstart 16:00 nu på söndag 26 mars, säkra dina platser här!

Efter högdramatiska segern senast har Storvreta IBK nu ett övertag med 2-1 i matcher och match fyra spelas på fredag i Linköpings Sporthall. Sen vänder kvartsfinalserien hem igen till IFU Arena på söndag.

På Terrassen på söndag är det tallrikservering som gäller. Det serveras kycklingbröst med rostade rotfrukter med rostad cocktail tomat, rödvinssky samt fetaost och vitlökskräm och veganska färsbiffar med soltorkad tomat serveras med rostade rotfrukter med rostad cocktail tomat samt fetaost och vitlökskräm.

Läs mer och boka via IFU Arenas hemsida här.

Bli en del av Storvretahjärtat!

Vi vänder oss främst till de engagerade supportrar som har egen inkomst och känner att de har råd att ge en slant när de är som gladast - när vi vunnit!

Storvreta IBK har Sveriges bästa innebandyfans och Storvretahjärtat ger er en möjlighet att hjälpa klubben nå sina högt uppsatta mål.

Man kan välja att stödja laget i Allsvenskan och/eller SSL och alla som är en del av Storvretahjärtat får ta med en kompis på match i Allsvenskan eller SSL, gratis!

Läs mer och bli en del av Storvretahjärtat här!