Dags för match mot Kalmarsund!

6 december 2022 06:36

Ikväll är det dags för SSL-match mot Kalmarsund där vi både kommer att presenterar gamla stjärnor och en ny!

Strax innan matchstart kommer Oscar Magnusson Lindholm att skriva på för Storvreta IBK och sen är det dags för SSL-match mot SM-finalisten FBC Kalmarsund med VM-guldmedaljören Kim Nilsson i spetsen.

I paus kommer vi dessutom att presentera några nya medlemmar i Guldklubben!

Välkommen på publikfest, säkra dina platser här!

Kvällens matchvärd är Toni Reklam du hittar deras hemsida här!

"Toni Reklam har varit verksamt i Uppsala sedan 1964. Kännetecknet för Toni Reklam är att med alltid lika hög kvalitet leverera allt från små textremsor till stora ljusskyltar. Idag har vi utrustning och kompetens för att arbeta med 4-färgsutskrifter, lasergravyr, dekaler och dataskuren vinylfolie. Vi trycker även på profil- och arbetskläder som vi levererar till våra kunder."

Bli en del av Storvretahjärtat!

Vi vänder oss främst till de engagerade supportrar som har egen inkomst och känner att de har råd att ge en slant när de är som gladast - när vi vunnit!

Storvreta IBK har Sveriges bästa innebandyfans och Storvretahjärtat ger er en möjlighet att hjälpa klubben nå sina högt uppsatta mål.

Man kan välja att stödja laget i Allsvenskan och/eller SSL och alla som är en del av Storvretahjärtat får ta med en kompis på match i Allsvenskan eller SSL, gratis!

Läs mer och bli en del av Storvretahjärtat här!