02 Maj 1 match
25 Sep 2 matcher
10 Okt 2 matcher
31 Okt 2 matcher

Rasmus Sundstedt har förlängt med Storvreta IBK!

23 maj 2021 08:00

Vi är mycket glada att äntligen kunna presentera en förlängning med en av Storvreta IBK:s stöttepelare, Rasmus Sundstedt.

− Ralle förutsätter i Storvreta IBK, vi har kommit överens om ett nytt ettårsavtal. Rasmus ger oss en trygghet från backplats, med sin rutin är han ovärderlig för oss, konstaterar sportligt ansvarige Henrik Ededahl.

Tränare Oscar Lundin är väldigt nöjd med att kunna fastställa att Rasmus Sundstedt fortsätter minst ytterligare en säsong.

− Rasmus var under andra halvan av säsongen en av våra ledande spelare. När han släpper loss och driver på sitt spel så är han fantastisk att följa, berättar Oscar Lundin.

Ända sen Rasmus Sundstedt anslöt till Storvreta IBK från Caperiotäby FC 2011 har han varit en tongivande spelare för Storvreta IBK och han blir fortsatt en viktig pusselbit inför kommande säsong. Storvreta IBK:s försäsong har precis dragit i gång och han är hungrig på en ny säsong.

− En annorlunda säsong fick ett väldigt dåligt slut. Jag ska vinna guld med detta gäng, det är allt som betyder något, berättar Rasmus Sundstedt och fortsätter.

− Min förhoppning är att vi får börja spela inför vår grymma publik. Vilket i sig betyder att vi kommer bli ännu mer svårslagna än vad vi redan är!