Idag är det dags att ta emot Älvsjö AIK IBF i Allsvenskan!

11 februari 2024 06:30
Dam

Äntligen är det dags för hemmamatch i Allsvenskan igen, vi tar emot Älvsjö AIK IBF i en seriefinal med start 16:00 i IFU Arena.

Du kan läsa vad som gäller kring inträde till matchen här.

Kan man inte se matchen på plats så kan man se matchen live på Innebandy.tv här.

Storvreta IBK har känning på förstaplatsen i Allsvenskan Östra, kom och lyft laget till seger!

Bli en del av Storvretahjärtat!

Vi vänder oss främst till de engagerade supportrar som har egen inkomst och känner att de har råd att ge en slant när de är som gladast - när vi vunnit!

Storvreta IBK har Sveriges bästa innebandyfans och Storvretahjärtat ger er en möjlighet att hjälpa klubben nå sina högt uppsatta mål.

Man kan välja att stödja laget i Allsvenskan och/eller SSL och alla som är en del av Storvretahjärtat får ta med en kompis på match i Allsvenskan eller SSL, gratis!

Läs mer och bli en del av Storvretahjärtat här!