15 Jan 2 matcher
17 Feb 2 matcher
26 Feb 2 matcher

Dags för match för både dam och herr!

27 november 2022 06:30
Dam och Herr

Idag har för damlaget bortamatch mot Tyresö Trollbäcken IBK 16:00 i Allsvenskan Östra och sen 17:00 väntar bortamatch för herrarna mot Gävle GIK i SSL.

Tyresö Trollbäcken IBK hittar vi tre poäng efter Storvreta i tabellen och de kommer från fyra raka förluster i Allsvenskan Östra, senaste en storförlust mot KAIS Mora IF med hela 4-11. Dagens match ser de säkerligen som en chans att komma tillbaka till vinnarspåret men Storvreta har andra planer efter uddamålsförlusten i derbyt senast.

Matchen drar igång 16:00 i Tyresöhallen och på Innebandy.tv här.

För herrarnas del väntar match i Alfahallen i Gavlehov i Gävle mot just Gävle GIK i SSL. Alexander Rudds Gävle har ännu inte fått med sig någon poäng på säsongen åtta matcher och de lär kämpa hårt ikväll! Storvreta däremot har hittat formen och vara när tre poäng senast mot Falun och kommer att fortsätta väsa formen.

Matchen drar igång 17:00 och du ser den på plats eller på SportExpressen Play här.

Bli en del av Storvretahjärtat!

Vi vänder oss främst till de engagerade supportrar som har egen inkomst och känner att de har råd att ge en slant när de är som gladast - när vi vunnit!

Storvreta IBK har Sveriges bästa innebandyfans och Storvretahjärtat ger er en möjlighet att hjälpa klubben nå sina högt uppsatta mål.

Man kan välja att stödja laget i Allsvenskan och/eller SSL och alla som är en del av Storvretahjärtat får ta med en kompis på match i Allsvenskan eller SSL, gratis!

Läs mer och bli en del av Storvretahjärtat här!