13 Jan 2 matcher
27 Jan 2 matcher
03 Mar 2 matcher
09 Mar 2 matcher

Tre snabba inför premiären med Tobias Gustafsson!

13 september 2023 08:30

Inför SSL-premiären hemma i IFU Arena söndag den 17 september har SSL-laget fått svara på tre frågor, här hittar du Tobias Gustafsson svar.

Vem avgör SSL-premiären?
− Jag tror att Otto kommer vara het i premiären. Hans skott blir bara bättre och bättre och vi såg mot Classic vad som händer om man missar att markera honom.

Vilken match ser du mest fram emot under säsongen?
− Det är många roliga matcher iår. Framförallt alla utslagsmatcher i Svenska cupen och i Champions cup. Men sett till serien så ser jag extra mycket fram emot att möta Nykvarn. Jag känner många i det laget och det ska bli spännande att se hur de står sig i SSL.

Vad tror du blir roligast den här säsongen?
− Roligast med den här säsongen kommer vara att bygga vidare på det vi startade förra året. Jag ser fram emot att få tävla med den här gruppen och skapa något som kommer göra oss till mästare i år igen.

Söndag den 17 september 18:30 tar vi emot Team Thorengruppen SK i IFU Arena i vår SSL-premiär!

Säkra dina biljetter till hemmapremiären här!

Säkra ditt säsongskort här!