02 Maj 1 match
25 Sep 2 matcher
10 Okt 2 matcher
31 Okt 2 matcher

Valdemar Ahlroth ”Guldet är lika mycket deras”

30 april 2019 09:06
SM-finalen

Efter firandet på Vaksala torg i söndags greppade vi tag i Valdemar Ahlroth för att höra hur det känns.

− Ja, du helt underbart, nästan lika bra som igår. Det kommer väl fadea ut men det här är fantastiskt att få fira ett guld igen, det är svårslaget.

Vad tycker du om matchen?
− Speciell match. Som många har varit inne på så känns det inte som vi hade matchen men så otroligt starkt att kunna vinna ändå. Det bevis hur bra vi är, säger Valdemar Ahlroth.

Vad tycker du om välkomnandet på Vaksala torg?
− Helt underbart. Minns att det var lika fint förra året, det är fantastiskt att vi får fira med de här fina människorna som kommer och stöttar oss på matcherna och här. Det här guldet är lika mycket deras som det är vårat.

Nu har du två, hur hungrig är du på ett till?
− Ja du, jag vill bara vinna fler! Det här laget vill ju vinna fler, det är därför jag är här. Att jag vunnit två är helt otroligt. Det var en dröm förra året, det är en dröm nu. Jag vill vinna fler, säger Valdemar Ahlroth.

Nu ska det bara njutas eller?
− Nu ska det njutas så gott det bara går, så mycket det bara går och så länge det bara går. Så får vi se när det tar slut och vi börjar fokusera på att ta ett till.