Förlust i toppmötet med Telge!

10 oktober 2021 15:56
Dam

Det blev förlust med 4-11 i dagens toppmöte med Telge SIBK i IFU Arena.

Första perioden var jämn. Gästerna nätade först efter blott 1:08 men Storvreta IBK kunde replikera några minuter senare genom Anna Gertz. Men Telge var starka och kunde få in ytterligare två bollar innan första perioden var över.

I andra perioden satte Telge i ytterligare en växel. Tre mål innan halva andra perioden var spelad gav 1-6 och time out för Storvreta. Några minuter senare satte också Viktoria Hübinette 2-6 men Telge var heta och satt 1-7 genom Felicia Forsmark, sitt andra för matchen, innan paus.

I tredje perioden fortsatte målfesten. Telges Therese Gustafsson satte även hon sitt andra för dagen när det blev 1-8 efter dryga tre minuter av tredje. Hemmalaget tog sig närmare genom mål av Lovisa Thorsander och Amanda Skyltbäck, 4-8, men närmare än så kom man inte. Telge SIBK gasade på och satte tre kassar i matchens slutfas och segern skrevs till 4-11.

Matchstatistik Telge SIBK vs Storvreta IBK 4-11

Om precis under två veckor väntar nästa match, borta mot Huddinge IBS den 23 oktober.