Allsvensk premiärvecka!

18 september 2023 14:05
Dam

På söndag är det äntligen dags för Allsvenskan att börja! Vi inleder serien med ett bortamöte mot Älvsjö AIK IBF.

Bortapremiären tekar alltså i gång nu på söndag 24 september 15:00 i Västertorpshallen i Älvsjö. Kan man inte se matchen på plats så kan man se matchen live på Innebandy.tv här.

Helgen efter väntar sen dubbla hemmamatcher! Första hemmapremiär mot IBK Luleå med start 16:00 på lördag 30 september på IFU Arena Gibon och sen på söndag 1 oktober väntar Gamla Stan IBK 13:00 på samma plan.

Men först match mot Älvsjö alltså, ett Älvsjö som Storvreta IBK besegrade i Svenska Cupen med 4-1 efter bland annat mål av tre av säsongens nyförvärv från Sirius. Jonna Vuontisvaara, Amanda Ljunggren och Charlotte Bravo hittade alla nätet mot Älvsjö och har visat framfötterna hela försäsongen. Men på söndag är det ny match och det kommer gälla att ge allt från start.

Siktet är högt denna säsong och för att nå SSL-kval kommer vi behöva ditt stöd på läktaren!

Bli en del av Storvretahjärtat!

Vi vänder oss främst till de engagerade supportrar som har egen inkomst och känner att de har råd att ge en slant när de är som gladast - när vi vunnit!

Storvreta IBK har Sveriges bästa innebandyfans och Storvretahjärtat ger er en möjlighet att hjälpa klubben nå sina högt uppsatta mål.

Man kan välja att stödja laget i Allsvenskan och/eller SSL och alla som är en del av Storvretahjärtat får ta med en kompis på match i Allsvenskan eller SSL, gratis!

Läs mer och bli en del av Storvretahjärtat här!