27 Jan 2 matcher

Vaccinationsbevis

16 december 2021 19:25
Förening

Storvreta IBK vill bidra till en minskad smittspridningen. Vi kommer därför kräva vaccinationsbevis samt legitimation av all vår publik till våra matcher för Juniorer, Damer och Herrar.

Detta gäller för alla planer där vi arrangerar matcher såsom exempelvis IFU Arena och Storvretahallarna från och med idag 2021-12-16.

Vaccinationsbevis och legitimation krävs för samtlig publik som är 18 år eller äldre. Personer som är strax under 18 år ska kunna visa giltig legitimation för att bevisa sin ålder. Spelare, ledare, domare och funktionärer räknas inte som publik.

På grund av de nya restriktionerna måste vi tyvärr meddela att vi ej får ta in ståplatser på våra hemmamatcher för Allsvenskan och SSL. Antalet biljetter är också begränsade för att kunna efterleva kraven som ställs.

Varannan rad är spärrad samt att det måste vara minst två stolar tomma mellan sällskapen. Vi kommer sälja biljetter så länge det finns lediga stolar enligt restriktionerna. Det finns ingen övre gräns på hur många vi får släppa in så länge restriktionerna följs, notera att endast sittande publik är tillåtet.

Var förberedd med vaccinationsbevis och legitimation när du närmar dig entrén så att passering kan ske snabbt och smidigt.

Ladda ner vaccinationsbevis
Du som har e-legitimation, ladda ned ditt vaccinationsbevis här: Vaccinationsbevis

Du som inte har e-legitimation, ladda ner ditt vaccinationsbevis här: Vaccinationsbevis utan e-legitimation

För ytterligare frågor hänvisar vi till folkhälsomyndighetens hemsida: www.folkhalsomyndigheten.se