Bli en del av Storvretahjärtat

22 januari 2021 19:00
Förening

Storvreta IBK har Sveriges bästa innebandysupportrar och nu lanserar vi Storvretahjärtat som ger er en möjlighet att hjälpa klubben i en svår och extraordinär situation.


Läs mer och bli en del av Storvretahjärtat här.

Vi saknar vår publik. Vi saknar chansen att växla några ord innan match. Vi saknar lyftet ni ger när vi ligger under och energin ni ger oss när vi gör mål. Vi saknar kommentarerna och era leenden efter match och jublet som hörs inför Player’s Corner. Vi saknar analyserna efter match och avskedet med vetskap om att vi ses igen nästa gång det är match.

Vi hoppas att vi snart kan samlas och jubla tillsammans på ett säkert sätt igen!

Men energin i hallen är inte det enda vi tappat. Avsaknad av publik ger oss dessvärre också ett stort tapp av intäkter, något vi jobbar hårt med dagligen och något vi vet många vill hjälpa oss med. Och vi är mycket tacksamma för alla soffbiljetter som köpts och köps varje match av de som kan.

Nu lanserar vi Storvretahjärtat, ytterligare ett sätt att stötta Storvreta IBK när vi behöver det som mest. Ett initiativ som kommer ge oss förutsättningarna att jobba vidare mot våra höga mål på banan och utanför.

Blir du en del av Storvretahjärtat dras 59 kr från ditt kort när Storvreta IBK vinner en match i SSL eller Allsvenskan, du väljer vilket/vilka lag du vill stötta.

Vi vänder oss främst till de engagerade supportrar som har egen inkomst och känner att de har råd att ge en slant när de är som gladast, när vi vunnit!

Vi vet att inte alla har möjlighet att delta och vi har full förståelse för det, detta är en tuff tid som vi alla behöver kämpa oss igenom och vi uppskattar er alla, oavsett om ni kan delta eller inte.

Tillsammans kommer vi ta oss igenom detta och fortsätta nå våra höga mål.

Vi ser fram emot framtida publikfester i IFU Arena, röda tåg, bussar och hav!

Läs mer och bli en del av Storvretahjärtat här.