Fredrik Lindholm förlänger med Storvreta IBK!

3 maj 2020 08:00
Herr

Storvreta är mycket glada att kunna avslöja att Fredrik Lindholm, som har Storvreta IBK som moderklubb, beslutat att förlänga sitt kontrakt med Storvreta IBK med två år.


Fredrik Lindholm fortsätter i Storvreta IBK både som spelare och även tränare i vår juniorakademi. Viktigt att vi får med Fredrik på 2 nya år, en spelare som kan spela på alla positioner. Kul att han vill fortsätta med oss, berättar sportsligt ansvarige Henrik Ededahl och fortsätter.

− Fredrik kommer alltså även vara tränare runt vårt herr JAS-lag där kommer han att bidra massor med sina kunskaper.

Fredrik Lindholm började spela innebandy i Storvreta när han var 5 år och har varit klubben trogen hela sin karriär.

− Det var egentligen inget svårt val. Att få möjligheten att spela och representera världens bästa klubblag är få förunnat. Storvreta är alltid med och krigar om pokaler och vi kommer ha ett starkt och intressant lag även i år. Dessutom har jag spelat i Storvreta i 23 år och trivs väldigt bra i både laget och föreningen. Samtidigt känner jag att Storvreta i ledning av Oscar Lundin kan hjälpa mig att vidareutveckla min innebandy. Så det var av flera anledningar som jag valde att stanna kvar i ytterligare två år, berättar Fredrik Lindholm och fortsätter.

− Jag har höga förväntningar på nästa säsong. Det har man alltid när man spelar i Storvreta. Vi kommer ha ett oerhört starkt lag kommande säsong, där målet är att ”ta tillbaka” SM-titeln som på ett ytterst tveksamt sätt fråntogs oss. Vi är världens bästa lag och det kommer att märkas nästa säsong.