05 Apr 1 match

Seger i säsongspremiären!

17 augusti 2018 22:16
Herr

Det blev seger med 7-2 för Storvreta när man tog emot Sirius i Storvreta. Båda nyförvärven Linus Jämtdal och Simon Götz fick med sig mål från matchen.

Storvreta öppnade bäst och kunde komma ifrån den första perioden med en 2-1 ledning efter mål av Victor Andersson och Linus Jämtdal. Matchen var grinig och fysisk och inget av lagen ville ge bort minsta millimeter.

Den andra perioden tillhörde Storvreta totalt! Även om Sirius fick korta perioder med tryck så var det Storvreta som stod för en rad vackra kombinationer och flera fina mål. Storvreta ledde med 6-1 efter två perioder och bland målskyttarna hittade vi Alexander Rudd och Fredrik Lindholm.

I den tredje perioden fick lagen näta varsin gång. Albin Sjögren smaskade in 7-1 innan Sirius Filip Björk fick avsluta kvällens målskytte, 7-2 med fem sekunder kvar av matchen. Matchens lirare gick till alla i den fullsatta hallen som såg till att atmosfären var högklassig trots att säsongen precis dragit igång.

På söndag väntar ny träningsmatch i Storvreta. Denna gång står Örebro för motståndet, matchen drar igång 14:00 och går också att se på webben.

Storvreta IBK vs IK Sirius IBK 7-2