Joakim Nordström har gått bort

22 april 2021 12:51
Herr

Det är med stor sorg vi tagit del av nyheten att en av våra tidigare tränare Joakim Nordström har gått bort efter en längre tids sjukdom.


Joakim Nordström var en tidig pusselbit i vår resa mot den nivå Storvreta har idag och sen minst ett decennium. Jocke var också en taktiskt driven tränare med många nya idéer inom vår idrott.

Mika Kohonen delger sina tankar kring Joakim Nordström till UNT.

– Vi jobbade ihop i ett år men många gånger sprang vi på varandra under Stockholmstiden och i landslagen. Jag har mött honom ofta och oavsett om det var samma sida eller mot varandra var det stor respekt. Han var en rakryggad och duktig tränare som älskade innebandy. Och han hade lite pondus. Det var han som byggde AIK och deras spelsystem. Det var väl samma tanke i Storvreta och han satte garanterat nåt i rullning, säger Mika Kohonen till UNT och fortsätter.

– Det är först och främst oerhört sorgligt. Jag har vetat om att han varit sjuk och kämpat mot det här och jag har fattat det som en ganska elak sjukdom. Först och främst går tankarna till hans nära och kära, fortsätter Kohonen.

Läs artikeln på UNT här.