05 Apr 1 match

Förlust mot Polen!

25 november 2021 19:50
Dam

Det blev förlust mot Polen med hela 3-11 under kvällens träningsmatch i IFU Arena.

Första perioden handlade målmässigt bara om Polen som fick med sig 0-6 efter först tjugo. Det polska landslaget som är på plats i Uppsala för VM-spel visade sig vara taggade, snabba och effektiva. Mål kom på bland annat välriktade dragskott och snabba spelvändningar.

Den andra perioden började med att Viktoria Hübinette drog upp 1-6 i krysset. Men Polen kunde sen bland annat näta i powerplay och kunde gå ifrån till 1-9 innan lagkapten Evelina Sparf kunde reducera till 2-9 från mitt framför mål.

Kul notering från matchen var spelarna från Storvreta IBK Juniorakademi som gick in i matchen med full fart och utan respekt.

I mitten av tredje kom ytterligare en reducering innan Polen gasade på till slutresultatet 3-11.

Närmast väntar nu VM-uppehåll innan det är dags för hemmaderby mot Sirius den 12 december!