Lördag
13 Jan 2 matcher
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Måndag
22 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 2 matcher
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Onsdag
21 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Gustafsson och Nilsberth nominerade till årets spelare!

15 april 2022 14:58
Herr

Både SSL-lagets Tobias Gustafsson och SSL_lagets Robin Nilsberth har blivit nominerade till årets spelare inom svensk innebandy.


På innebandy.se kan man läsa följande om Tobias Gustafsson nominering:
Med hjärta och driv visar Storvreta IBKs Tobias Gustafsson vägen på planen för både klubblag och landslag. Den hårdskjutande backen var även den som gjorde det matchavgörande målet under VM-finalen i Helsingfors 2021 – och nu är Tobias Gustafsson en av fem spelare nominerade till priset som Årets spelare.

– Vad roligt. Det är ett av de finaste priser som går att få individuellt, så att vara en av kandidaterna till det känns skithäftigt, säger Tobias Gustafsson när han får beskedet om sin nominering.

För Tobias Gustafsson så är det här inte den första gången som han nomineras till priset som Årets spelare. Landslagsbacken har tidigare både varit nominerad – och även vunnit priset säsongen 2017/18. Att han nu är nominerad igen menar Gustafsson själv är en kvittens på den höga nivån som han håller.

– Det är ett kvitto på att det inte bara var en engångsföreteelse och att jag har lyckats hålla en hög nivå under flera år. Det finns många extremt duktiga innebandyspelare i SSL och att vara en av de fem som nu är nominerade är ett häftigt sätt att veta att jag håller en hög nivå.

Från sin backplats har Tobias Gustafsson visat vägen för både klubblag och landslag under årets säsong. När VM i Helsingfors avgjordes så var Gustafsson den som prickade in det matchavgörande målet efter en häftig soloprestation. Gustafsson kom även med i turneringens All-Star Team.

Läs mer här!

Om Robin Nilsberth kan man läsa följande på innebandy.se: Med sitt tunga skott och näsa för målet syns Storvreta IBK:s Robin Nilsberth ofta i poängprotokollet. Backgiganten var även en av dem som återtog VM-guldet när herrlandslaget besegrade Finland under VM i Helsingfors – nu är Robin Nilsberth nominerad till priset som Årets spelare.

−Det är en väldigt fin nominering. Det finns några bra spelare i landet och att få vara en av de nominerade känns superkul, säger Robin Nilsberth när han får reda på sin nominering.

Robin Nilsberth kommer från en poängstark säsong där den hårdskjutande backen svarat för 17 mål och 23 assist i grundserien. Han var även en integral del i den trupp som tog tillbaka VM-guldet från Finland i december. Men att bli nominerad som Årets spelare var ingenting som Nilsberth hade räknat med.

– Nej det gjorde jag inte. Sen känner jag att det har varit en bra säsong för min del. Ett bra VM och serien har gått bra, jag känner att jag har spelat på en hög nivå. Sen är såna här nomineringar ingenting man tar för givet.

Nilsberth har tidigare varit både nominerad och även vunnit priset som Årets spelare. Att han nu är nominerad igen är glädjande, menar Nilsberth.

Läs mer här!