Lördag
13 Jan 2 matcher
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Måndag
22 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 2 matcher
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Onsdag
21 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Ikväll det det dags för DERBY i SSL!

1 december 2023 06:33
Herr

Ikväll är det dags för derby mot Hagunda IF i IFU Arena, välkommen på underhållning i världsklass!


Matchstart 18:30, säkra dina biljetter här!

Efter segern borta mot Kalmarsund 7-4 senast har Storvreta IBK åter tagit sig upp till förstaplatsen i SSL-tabellen och kommer gasa med full fart mot fredagens derby. På onsdag väntar semifinal av Champions Cup borta mot Falun men uppladdningen inför derbyt hemma mot Hagunda IF har redan börjat!

Hagunda IF har som väntat haft det tufft under hösten men har efter ett omskakande möte spelar de både tighare och tuffare och var inte långt ifrån en seger hemma mot Mullsjö senast. Samtidigt kvittar alla tidigare resultat när det kommer till derbyn och allt ställs på sin spets under en härlig match inför ett kokande IFU Arena.

Efter matchen ikväll är det After Game uppe på Terrassen! Drygt 10-15 minuter efter matchens slut inleds After Game med Player’s Corner med intervjuer och sen är det innebandymingel med skön DJ fram till 22:00.

Dagens matchvärd är ICA Kvantum Gränby som bjuder till julfest den 2 december. Läs mer om dem på deras hemsida här.

Vi ses i IFU Arena ikväll!

Storvretahjärtat
Vi vänder oss främst till de engagerade supportrar som har egen inkomst och känner att de har råd att ge en slant när de är som gladast - när vi vunnit!

Storvreta IBK har Sveriges bästa innebandyfans och Storvretahjärtat ger er en möjlighet att hjälpa klubben nå sina högt uppsatta mål.

Man kan välja att stödja laget i Allsvenskan och/eller SSL och alla som är en del av Storvretahjärtat får ta med en kompis på match i Allsvenskan eller SSL, gratis!

Läs mer och bli en del av Storvretahjärtat här!