Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

Tre matcher kvar att vinna!

28 februari 2024 06:58
Dam

På söndag 13:00 tar vi emot Nacka IBK i IFU Arena, en av de tre sista matcherna i Allsvenskan Östra och en match som måste vinnas för att hoppet om SSL-kval ska leva.


Just nu ligger Storvreta IBK på en fjärdeplats på samma poäng, 35, som trean som är just Nacka IBK men med en sämre målskillnad. På kvalplats, två poäng före, ligger AIK IBK.

Så allt ligger inte i våra egna händer men för att ha en chans att ta tillbaka kvalplatsen kommer seger behövas i kommande matcher och varför inte börja på söndag!

När lagen drabbade samman i Ormingehallen i början på december gick Storvreta IBK ifrån till 2-0 i första men Nacka vände på steken och vann tillslut med 2-4 så det finns dessutom revansch att utkräva från den fighten.

Kom till IFU Arena och heja fram våra rödsvarta hjältar till seger!

Läs mer om biljetter här!

Bli en del av Storvretahjärtat!

Vi vänder oss främst till de engagerade supportrar som har egen inkomst och känner att de har råd att ge en slant när de är som gladast - när vi vunnit!

Storvreta IBK har Sveriges bästa innebandyfans och Storvretahjärtat ger er en möjlighet att hjälpa klubben nå sina högt uppsatta mål.

Man kan välja att stödja laget i Allsvenskan och/eller SSL och alla som är en del av Storvretahjärtat får ta med en kompis på match i Allsvenskan eller SSL, gratis!

Läs mer och bli en del av Storvretahjärtat här!