Storvreta Summercamp 2018 - innebandyläger i världsklass!

Storvreta Summercamp - innebandyläger i världsklass!

Storvreta IBK Summercamps övernattningsläger är 12-15 juni för deltagare som är 10-17 år gamla. Lägret är i Ärentunaskolan och de angränsande hallarna.

Storvreta IBK Summercamps dagläger är ett tredagarsläger uppdelat efter ålder. Deltagare födda 08-05 har läger 6-8 augusti och deltagare födda 04-01 har läger 8-10 augusti, daglägret är i IFU Arena.

Scrolla ner eller klicka här för att läsa mer om daglägret!

Du vill inte missa vårat innebandyläger. Ta chansen och anmäl er idag.

Följande mail har gått ut igår 23 maj, till alla anmälda till övernattningslägret:

Hej!
Hoppas att alla har det riktigt bra och har möjlighet att njuta av det fina vädret!

Storvreta Summercamp närmar sig med stormsteg och planeringen går in i slutfasen. Nu när vi har lite färre deltagare har vi valt att flytta övernattningslägret till våra hallar ute i Storvreta där vi kommer kunna ha övernattning och incheckning i Ärentunaskolan, precis bredvid hallarna!

Ärentunaskolan
Ärentunavägen 1
743 30 Storvreta

Vi tror att detta kommer göra lägret ännu bättre och smidigare! Vi ser fram emot att kunna visa upp vår helt nya hall och den klassiska Ärentunahallen där många av våra SSL-spelare formats. Dessutom ligger hallarna vägg i vägg.

Övrig information kring tider o.s.v. kvarstår.

Skulle denna flytt innebära att ni inte har möjlighet att delta så kontakta Björn Ortenvik, kansliansvarig på [email protected] eller 018-366900 senast den 1 juni så löser vi givetvis en återbetalning.

Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller funderingar till [email protected] eller Linnéa Aveholt på 073-6454492, [email protected].

Vi ser fram emot att välkomna er till Storvreta den 12 juni!

Storvreta IBK​

Du kommer träffa och lära känna nya kompisar som älskar innebandy. Du kommer att utvecklas som person och innebandyspelare och få en fantastiskt lärorik och rolig innebandyvecka. Du kommer även bli tränad av Storvreta IBK:s världsstjärnor som Valdemar Ahlroth, Tobias Gustafsson, Albin Sjögren, Alexander Rudd och Mattias Samuelsson.

De flesta dagar kommer vi ha två pass innebandy som kommer att utveckla din teknik och spelförståelse och ett fyspass. Självklart kommer vi ha speciella träningspass för målvakterna.

Vår ledarstab, som kommer ha hand om träning och övriga aktiviteter, är tränare/föreläsare från Storvreta Innebandyklubb.

Restaurang Heat levererar både lunch och middag under våran övernattningsvecka. Kolla deras hemsida här.

Notera att vi fotar och filmar under båda läger och lägger ut på hemsida och sociala medier. Notera i anmälan om ert barn inte får synas men då kommer de inte heller med på gruppbilden som läggs ut på Facebooksidan.

Deltagare födda 2002 och yngre MÅSTE ha skyddsglasögon under innebandypassen på båda läger.

För övernattningslägret gäller följande:
Sista anmälningsdag var 10 maj.

Mat och Boende 2018
Under veckan ingår helpension. Det vill säga frukost, lunch, middag och kvällsmål. Allt för att du ska orka med det intensiva men roliga programmet. Har du önskemål om specialkost av medicinska eller andra skäl ber vi dig skriva det på anmälan. Du bor tillsammans med alla de andra deltagarna på Ärentunaskolan. Du håller själv med luftmadrass/liggunderlag och givetvis med sovsäck eller lakan. Det är nattvakter på skolan som hjälper deltagarna under nätterna. Deltagarna sover gruppvis med sina nya kompisar.

Incheckning och Avslutning
Lägret genomförs tisdag till fredag med incheckning tisdag den 12 juni. Incheckning sker mellan kl. 14.00 - 17.00. Avslutning den 15 juni ca kl.16:00 på skolan där de bott under veckan.

Priser 2018
*2950 kr (inklusive anmälningsavgiften på 1000 kr)
*Anmälningsavgiften 1000 kr betalas senast 15 april
*Slutbetalningen 1950 kr betalas senast 10 maj

Pengarna betalas in på pg 250693-9 och betalningsdag räknas som anmälningsdag, om vi måste tacka nej till någon.

Swift NDEASESS
IBAN SE 97 9500 0099 6034 0250 6939

Efter 15 maj återbetalas deltagaravgiften endast mot uppvisande av läkarintyg men naturligtvis återbetalar vi om lägret blir fullt och man inte får plats.

I avgiften ingår förutom kost och logi även övrig aktivitet, försäkring, t-shirt och vattenflaska.

För daglägret, Daycamp, gäller följande:

Storvreta IBK Summercamps dagläger är ett tredagarsläger uppdelat efter ålder. Deltagare födda 08-05 har läger 6-8 augusti och deltagare födda 04-01 har läger 8-10 augusti, båda perioder i IFU Arena.

Incheckning och Avslutning
Incheckning 8:00-9:00 vid Service Center i IFU Arena 6e respektive 8e augusti.

Vi avslutar lägrena 8e respektive 10e augusti kl. 16.00.

Lägret pågår sedan 9:00-16:00 varje dag, gruppledarna kan komma att begära samling något innan 9:00.

Pris Daycamp 2018
*1795 kr (inklusive anmälningsavgift på 500 kr)
*Anmälningsavgift 500 kr betalas senast 10 juni
*Slutbetalningen 1295 kr betalas senast 25 juli

I avgiften ingår förutom daglig träning, lunch och mellanmål även försäkring, t-shirt, lägerfoto digitalt samt 2 st. fribiljetter till en av Storvreta IBK:s hemmamatcher säsongen 2018-2019.

Notera att vi fotar och filmar under lägret och lägger ut på hemsida och sociala medier. Notera i anmälan om ert barn inte får synas men då kommer de inte heller med på gruppbilden som läggs ut på Facebooksidan.

Antalet platser är begränsat, därför gäller först till kvarn.

Flickor och pojkar födda 04-01 anmäler sig här!

Flickor och pojkar födda 08-05 anmäler sig här!

Sista anmälningsdag 10 juni!

Swift NDEASESS
IBAN SE 97 9500 0099 6034 0250 6939

Märk inbetalningen med Daycamp, ditt namn och telefonnummer.

Efter 15 juli återbetalas deltagaravgiften endast mot uppvisande av läkarintyg men naturligtvis återbetalar vi om lägret blir fullt och man inte får plats.