22 Apr 1 match

Storseger mot Gävle!

2 december 2018 16:40
Dam

Det blev hela 17-0 när Storvreta IBK tog emot Gävle i IFU Arena i division 1 GUD. I och med segern tar Storvreta dessutom över serieledningen.

Det tar mindre än fem minuter för Storvreta att hitta nätet. Jenny Tollsten till Agnes Aronsson, 1-0. Sen är det Storvreta för hela slanten. Efter först tjugo står det hela 8-0 där Aronsson avrundar perioden med sitt andra mål med 21 sekunder kvar av perioden.

I den andra trummar Storvreta på men måltakten dras ner något. Gävle byter målvakt men det hjälper föga. Efter 16 sekunder av andra perioden sätter Andréa Nilsson sitt andra mål i matchen 9-0. Sen blir det inga fler mål förrän i andra halvan av perioden då Fanny Schenning passar på att sätta två, 11-0 efter två perioder.

I den tredje tar det faktiskt ännu en gång bara 16 sekunder för Storvreta att måla, Nilsson fullbordar sitt hattrick, 12-0. Emma Johansson sticker emellan med ett mål men sen sätter Rebecka Larsson tre mål på raken för ett naturligt hattrick, 16-0 med strax under fem minuter kvar av matchen. Strax därefter kommer också matchens sista mål genom Tollsten som sätter sitt andra för kvällen.

Seger med 17-0 mot Gävle GIK och serieledning med en match mer spelad än Alunda.

Om en vecka, den 9 december, väntar bortamatch mot IBF Borlänge 14:30 i Maserhallen.